NewChic.com Wishlist

Hello beauties,


Au trecut trei luni de la ultimul meu wishlist, timpul nu mi-a mai permis sa "rasfoiesc" site-urile mele preferate (unde mai pui faptul ca doua dintre site-uri nu mai livreaza in Romania) insa cum deja ne apropiem de sfarsitul verii este timpul sa incep sa-mi alcatuiesc "wishlist-uri de toamna"; nu uitati ca produsele de pe majoritatea site-urilor chinestesti ajung in 3-4 saptamani deci daca plasati o comanda acum, veti primi produsele spre jumatatea lunii septembrie!


In primul rand am nevoie de pantofi iar apoi de gentute cu care sa-mi asortez incaltamintea (YEP,imi place stitlul clasic).
La capitolul incaltaminte si genti, NewChic.com sta super super bine! Daca ai rabdare si rasfoiesti cu atentie fiecare pagina a site-ului, vei descoperi foarte multe produse tentante(mai ales ca preturile sunt bune) incat nu vei stii ce sa alegi!Si eu ma aflu in aceasta situatie, chiar nu stiu ce sa aleg, la ce sa ma rezum...as vrea toate produsele pe care le vei vedea in colajele urmatoare:




  1. Geanta imitatie piele sarpe - http://goo.gl/MhccL5
  2. Geanta cu franjuri: http://goo.gl/HruirN
  3. Geanta visinie din velur: http://goo.gl/s9ZMMM
  4. Balerini luciosi nude: http://goo.gl/yDYVhH
  5. Pantofi imitatie piele intoarsa: http://goo.gl/S4vmHL
  6. Balerini cu funda visinii: http://goo.gl/RCV6RN                                                                                                                   Rucsacurile sunt in trend! Trebuie sa-mi comand macar unul...Mi se par super practice iar la NewChic.com am descoperit multe modele pe placul meu; am ales sa-ti arat 3 dintre ele, cele mai "clasice/cuminti" care sa se potriveasca la cat mai multe tinute:

  7. Rucsac negru simplu - http://goo.gl/DxkI2G
  8. Rucsac maro - http://goo.gl/uHJJZH
  9. Rucsac negru cu imprimeu pene - http://goo.gl/DxkI2G
  10. Balerini negri luciosi - http://goo.gl/hwV8wQ
  11. Pantofi orange - http://goo.gl/SP5yOZ
  12. Pantofi albi - http://goo.gl/SP5yOZ



 Mi-am mai comandat in trecut o pereche de tenisi de la Newchic.com si o geanta si sunt super multumita de ambele produse!Recomand acest site! 
In plus, daca va hotarati sa plasati o comanda, INTRODUCETI CODUL " Arriana " si beneficiati de o reducere de 20%  !!!

So hard to choose, voi ce ati alege in locul meu?Ce va tenteaza?

Kisses & Be Beautiful! :* 



3 comentarii: