SiliSponge not on my wishlist!

I`m a makeup addicted & I`m obsessed of buying/trying new things...
Intru in "fibrilatii" de fiecare data cand apare un produs nou (mai ales daca se autointituleaza "revolutionar") si abia astept sa-l incerc! Stau ca pe ace pana cand "the new goodie" ajunge-n mainile mele!
Din fericire, inca mai sunt lucida 😅 si realizez ca anumite produse nu merita puse pe lista de dorinte, asa cum este si cazul "revolutionarului! #silisponge (de la mollycosmetics.com) care nu ma atrage deloc!
De cateva zile in mediul online a inceput o intreaga campanie de "promovare" a acestui produs...pe Instagram e nebunie! Multi influencerii de top spun ca-si doresc sa-l incerce!
Ce este Silli sponge? Un "burete" din silicon care se vrea a fi the best tool to apply foundation/cream products; mai pe romaneste - cea mai buna "unealta" pentru aplicarea produselor cremoase de skincare si makeup, avand un super atuu: nu "mananca" produs! SiliSponge, spre deosebire de Beauty Blender (sau oricare alt buretel pentru make-up sau pensula), nu absoarbe produs facand astfel economie!

Sursa foto: molycosmetics.com

Pe site-ul mollycosmetics.com este mentionat faptul ca, dupa aplicarea fondului de ten cu "buretele" silisponge, putem sa revenim cu o pensula sau un beauty blender pentru finisare!😕Hmm...sa inteleg ca sillisponge nu ofera un finish "flawless"?
Pe mine ma duce cu gandul la pernitele de silicon care se pun in pantofi pentru un plus de
confort/pentru a nu face bataturi/basici etc. 😁😁😁




Sursa: https://goo.gl/2GokrJ

Silisponge mai are un punct forte, se spala foarte usor!Nu necesita timp de uscare! Iar de acest lucru sunt convinsa, e evident ca se curata mult mai repede/usor fata de un beauty blender sau o pensula!
Costa 9.90$ si deja este sold out! Insa se pot plasa comenzi de tip pre-order avand 3 metode de livrare:

Abia astept sa inceapa isteria si pe Youtube, cu review-urile buretelui SiliSponge! Sunt curioasa sa vad cum este ridicat in slavi de catre vloggerii platiti sa faca asta! 😂

Ce spuneti dragile mele? Va doriti acest produs?V-a starnit curiozitatea? 
Pentru faptul ca este sold out eu pot spune doar atat: The Power of Social Media! Yep! Instagram-ul, Facebook-ul si toti inluencerii chiar pot face minuni pentru un brand/produs - pot genera vanzari si crea isterie in jurul unor produse aparent ciudate/banale!






Un comentariu:

  1. Poate o curiozitate negativa, dar nu doresc sa dau bani pe ceva nu-mi poate fi de folos.

    RăspundețiȘtergere