Rujul favorit din aceasta perioada - Bottega Verde Rossetto tenuta estrema e comfort


Hello Beautiful,

Aprilie e luna mea preferata, m-am nascut in luna aprilie ( pun pariu ca si tu iubesti luna in care esti nascuta) insa nu doar faptul ca-mi serbez ziua ( si primesc urari, ganduri bune, cadouri ) fac din aprilie luna mea preferata ci si tot ce se intampla in natura de la copaci infloriti, ciripitul pasarelelor proaspat intoarse pe ale noastre meleaguri, temperatura,  zilele insorite in care ma imbrac lejer (no more Baba Dochia style) si mai mult ca oricand imi doresc sa ma plimb. Hmmm...te gandesti ca toate aceste lucruri se intampla si-n luna martie? Not really...pentru mie luna aprilie e varianta imbunatatita a lunii martie! 

Si daca tot a venit vorba de ``favorite`` vreau sa-ti prezint un ruj pe care l-am descoperit in urma cu doua luni, ``din intamplare``,  in colectia de make-up a surorii mele si i l-am confiscat :D
 I`m not bad, n-ai idee cate a `imprumutat`` ea de la mine pentru ``testare``  si a ``uitat`` sa mi le inapoieze :))
Ea il folosise intens si am auzit-o de cateva ori spunand ca acest ruj ii da senzatia de buze mai ``pline`` (atat mi-a trebuit sa aud!); am mentionat faptul ca rujul era deja folosit deoarece ambalajul nu mai arata ca-n prima zi, sticker-ul de la baza rujului pe care este inscriptionata denumirea, nuanta, termenul de valabilitate este foarte `uzat` asa ca a trebuit sa fac un ``research`` sa aflu mai multe detalii despre acest ruj.
Am aflat ca detin  ``Rossetto tenuta estrema e comfort`` cu ulei de argan si acid hialuronic de la Bottega Verde, un brand italienesc. De curand am descoperit si un site romanesc de unde se pot comanda produse Bottega Verde: www.bottegaverde.ro  insa din pacate rujul pe care-l detin eu nu exista pe site (probabil nu se mai fabrica, spun asta deoarece nu l-am mai gasit pe nicaieri).
Chiar daca s-a uzat carcasa rujului inca imi place deoarece este mica, subtire, usoara, confectionata dintr-un plastic  de foarte buna calitate, catifelat. Da, ai citit bine! E foarte placuta la atingere caracasa acestui ruj! 
Pe capac sunt inscriptionate cu auriu initialele brandului, B V , un detaliu care face ca ambalajul acestui ruj sa fie unul simplu doar elegant (si sa isi merita banutii, bineinteles pe langa calitatea rujului care si aceea face toti banii).
Mecanismul de rotire functioneaza perfect, chiar nu am ce sa-i reprosez la acest capitol (poate doar sa-mi reprosez mie ca n-am confiscat acest ruj mai de mult cand arata si mai bine ).

Are ca si ingrediente active acidul hialuronic (are proprietati de hidratare) , uleiul de migdale dulci (proprietati calmante), vitamina E (excelent antiozidant) si  the best of the best  - uleiul de argan! 

Textura acestui ruj mi se pare putin mai uscata dar catifelata, nu aluneca foarte usor insa nici nu ma chinui sa-l aplic. Daca ai buzele uscate s-ar putea sa nu-ti placa aceasta textura insa eu (indiferent de starea buzelor mele) ador acest ruj! E prima data cand pot spune la propriu ca-mi simt  buzele imbracate intr-un strat de catifea dar o catifea groasa. I really mean it!
Este super super super pigmentat, opac, iar finishul complet mat! Cel mai mat ruj sub forma de baton pe care il detin!
Sa-ti mai spun ca rezista extrem de bine? Eu pur si simplu ador acest ruj iar faptul ca il am in una dintre nuantele mele preferate ma face sa spun ca acest ruj este favoritul meu in acest moment!
Din pacate nuanta nu am descoperit-o pe eticheta rujului (probabil a fost inscriptionata pe cutie insa eu n-am facut cunostinta si cu cutia acest ruj)  dar din research-ul facut am aflat ca acest ruj este disponibil (sau a fost ) in 7 nuante:
Iar nuanta pe care eu o detin este ``beige naturale``, un bej trandafiriu s u p e r b! Eu sunt innebunita dupa astfel de nuante!

Trebuie sa mentionez ca nuantele din pozele cu blitz sunt mai aproape de adevar, inclusiv cand vine vorba despre creionul pe care uneori il folosesc cu acest ruj (nu-l folosesc de fiecare data cand aplic rujul ci doar cand vreau buze mai definite; consider ca rujul acesta nu are nevoie de creion).

 Cu blitz:

 Creionul Farmasi in nuanta 203 l-am achizitionat de la PentruCorpulTau.ro si este o nuanta foarte asemanatoare cu cea a rujului (pana sa am rujul obisnuiam sa-mi aplic creionul pe toata suprafata buzelor fara sa mai adaug si un ruj). Imi place acest creion, este pigmentat si il aplic usor fara sa insist; are o textura usor mai uscata fata de cea a creioanelor Essence(le iau pe acelea drept referinta deoarece sunt sigura ca le cunosti si tu) insa mina nu este dura. Daca iti place si tie aceasta nuanta il poti comanda de AICI !

  Cu blitz:



Pozele urmatoare sunt facute la lumina naturala, fara blitz.




Daca as gasi acest ruj cu siguranta l-as recumpara sau mi-as adauga mai multe nuante in colectie. Poate nuanta nu este pe gustul tau dar  pigmentatia si rezistenta foarte mare pe buze (dintre rujurile sub forma de baton pe care le detin acesta este cel mai rezistent) sunt sigura ca te-ar cuceri si pe tine. In plus, chiar iti da senzatia de buze mai pline, mai carnoase, asa cum iti spuneam mai sus e pentru prima data cand imi simt buzele imbracate in catifea dar nu te gandi la rujurile NYX soft matte lip cream care se simt extraordinar de soft pe buze dar care sunt `subtiri/usoare` ci imagineaza-ti o catifea mai groasa; odata aplicat pe buze rujul  efectiv te face sa-ti simti buzele ``plumped``.

PS: Nu am simtit ca-mi usuca buzele insa clar nu este un ruj hidratant. Chiar daca nu e foarte cremos eu IL IUBESC!


Astept sa-mi spui daca ai purta acest ruj si care este rujul tau preferat din aceasta perioada!

Kisses & Be Beautiful! :*


8 comentarii:

  1. creionul de buze are o nuanta foarte frumoasa, am ceva asemanator dar de la Melkior

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ador aceasta nuanta ;X cum ti se pare creionul Melkior? Eu nu am incercat nici unul :(

      Ștergere
  2. Da,l-as purta imi place nuanta,e placuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Este interesant rujul. Totusi ceva nu imi place. Seamana cu unul din tineretile mele

    www.fashionwithcriss.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. E frumos!!

    www.whitecharm.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt fan rujuri si oje Melkior dar cand gasesc o nuanta de ruj care-i place o cumpar fara sa stau prea mult pe ganduri.Aceasta este un dintre nuantele care imi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere