Creioane de buze ieftine si bune de la Banggood

Hello, beautiful!

``Creioanele pentru buze chiar fac diferenta! De ce? Pentru ca, cu ajutorul lor ne putem corecta forma buzelor (creand iluzia de buze mai mari sau mai mici - depinde de nevoile fiecareia; daca buza de sus este mult mai mica fata de cea de jos, o conturam doar pe aceea depasindu-i ``cu bun simt`` conturul natural si invers daca cea de jos este mai mica, pe aceasta trebuie s-o conturam mai mult in exterior); Pe langa corectarea formei buzelor, creionul de buze aplicat ca si contur ajuta ca rujul sa nu migreze /sa nu curga iar aplicat pe toata suprafata buzelor face ca rujul sa reziste mai mult iar nuanta sa fie mai intensa. Nu de putine ori am purtat creion de buze pe post de ruj, setat cu putina pudra translucida - a aratat si a rezistat foarte bine, incercati cu incredere aceasta varianta!`` 
Toate aceste lucruri ti le spuneam intr-un articol de la sfarstitul lunii ianuarie ( PE CARE ITI SUGEREZ SA-L RECITESTI, IL GASESTI AICI:http://goo.gl/jYnKwa cand ti-am prezentat primul set de creioane pentru buze comandat de pe site-ul  Bangood.com .

Mi-au placut atat de mult creioanele (raportul calitate pret este imbatabil) incat mi-am mai comandat un set, cu alte nuante.  

Ca si primul, acest set contine 12 creioane amabalate intr-o cutie de carton precum cea a creioanelor de colorat. Cutia alba cu multe buze imprimate pe ea mi se pare super cool.

Creioanele sunt sunt mai lungi decat cele de la essence sau ada, ca si lugime se asemana cu cele de la makeup forever avand gramajul de aproximativ 1.2g/creion. 

Sunt pigmentate, nu trebuie sa insist cu ele pentru a-mi contura buzele si chiar se aplica usor. Rezista bine pe buze ( pe piele swatch-urile mi-au rezistat foarte foarte mult).
Nu am avut probleme cu ele cand le-am ascutit insa daca tot a venit vorba despre asta trebuie sa mentionez ca eu n-am primit ascutioarea care era afisata pe site alaturi de acest set :) Nu-mi pare  rau, cea de la Urban Decay pe care o detin iti face bine treaba de aproape 2 ani si nu-mi doresc s-o inlocuiesc insa trebuia sa specific si acest aspect - ascutioarea lipsa (sincera sa fiu abia acum am observat pe site ca se ofera si o ascutitoare la achizitonarea setului de creioane deci chiar nu o asteptam :)) )

10 din nuante sunt mate si 2 sidefate dupa cum poti vedea din swatch-urile urmatoare. By the way, in acest set creioanele nu sunt numerotate si difera putin ca si aspect fata de primul set comandat insa calitatea este aceeasi.

Swatch-uri in lumina directa a soarelui:
In lumina naturala, fara blitz:
In lumina naturala, cu blitz

De la roz deschis, chiar si baby pink la rosu sau orange, nuantele creioanele sunt vibrante si chiar daca poate parea-n poze ca doua dintre ele sunt foarte asemanatoare, in realitate se disting de la o posta! De sus in jos, prima nuanta de orange corai este sidefata, deasemenea cea de-a 3a nuanta are un finish ``stralucitor`` iar restul sunt mate.

Le poti cumpara de aici:  http://goo.gl/FlpCJ6   costa extrem de putin tinand cont ca sunt 12 creioane intr-un set! Insist sa arunci o privire pe site! Trebuie sa stii ca produsele comandate ajung in aproximativ 3 saptamani la posta vamala asa ca, daca iti plac mai multe produse iti sugerez nu le adaugi pe toate intr-o singura comanda ci sa plasezi mai multe comenzi de pana-n 10$ astfel vei fi scutita de tva & taxe vamale.

Florile folosite pe post de decor sunt artificiale, tot de la Banggood, aici gasesti floarea ``pasarea paradisului`` iar de aici iti poti comanda orhideea.

Bangood este unul dintre site-urile mele favorite, este un site de incredere, mi-am comandat de aici atat hainute cat si pensule, flori artificiale, bratari tip Pandora (urmeaza un review), genti si creioane. 


Te tenteaza acest set? Tu-ti comanzi produse din afara tarii?
Iti urez un weekend minunat!
Kisses & Be  Beautiful! :*


8 comentarii:

  1. Nu prea folosesc contur,dar chiar au un preț bun,pe banggood sunt produse f bune

    RăspundețiȘtergere
  2. Bratari tip pandora! Astept sa ne povestesti ^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoase sunt, desi eu nu folosesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. am inceput si eu sa folosesc recent creioane de conturare, pana acum am doar 3 nuante..dar tare as avea nevoie de asa un set <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Superbe ,mi-ar plăcea si mie sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac mult creioanele pt conturul buzelor! Sunt superbe nuantele tale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu folosesc creioane de contur chiar daca au un pret bun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragute nuantele si sper sa nu ai probleme la ascutire cu ele!

    RăspundețiȘtergere