Kat Von D - Mi Vida Loca Palette

Rar ies din zona mea de confort in materie de farduri pentru pleoape, iubesc nuantele pamantii dar si cele metalice (si nu ma refer la finish-ul metalic ci la nuante de auriu,argintiu, cupru etc) si apelez la ele pentru machiajul ochilor in detrimentrul ``rogvaiv-ului``; dar asta nu inseamna ca nu iubesc ``culoarea``, chiar o iubesc! Crede-ma pe cuvant ! Pur si simplu nu-mi place cum arata ``culoarea`` pe mine asa ca paleta de farduri despre care vreau sa-ti vorbesc astazi nu am ales-o in principiu pentru machiajul propriu ci pentru clientele mele, ``mai indraznete`` decat mine.

``Mi vida loca`` este numele paletei, interesant nume, nu? Sau mai bine zis intrigant ;)) la fel de intrigant ca si nuantele fardurilor din aceasta paleta, de la nuante neutre pana la verde crud, albastru, mov sau burgundy. o nebunie de culori :)

Celebra Kat Von D a creat aceasta paleta iar eu am avut incredere ca este un produs de calitate atat datorita ei, creatoarei, cat si pentru faptul ca mai incercasem 2 produse de la acest brand care mi-au placut.

Incep prin a mentiona faptul ca ambalajul (carton calitativ) sub forma de vinyl pentru pick up m-a atras maxim la inceput,  portretul unei femei (cred ca este chiar Kat) desenat pe ``coperta discului`` m-a cucerit din start :X Paleta propriu zisa se scoate din ``coperta`` usor si tot acolo se si ``depoziteaza``; cu alte cuvinte, aceasta paleta este deosebita din punctul de vedere al ambalajului, este  o noutate pentru mine, chiar nu detin alta asemanatoare.
Desi am spus ca paleta ``Mi Vida Loca`` are un ambalaj deosebit, dupa cateva utilizari am realizat ca nu este cea mai practica paleta din cauza ca este prea mare (ca dimensiune) si ocupa mult spatiu si in plus, dupa mai multe cliente devine enervant sa scoti si sa bagi paleta in ``carcasa``.

Trecand peste faptul ca ambalajul devine ``incomod``, imi place mult cum sunt dispuse nuantele, in cerc, cele ``aprinse`` in exterior iar in mijloc gasim 7 nuante neutre, pe care sunt sigura ca si tu le folosesti foarte des; cine nu foloseste negru? maro? galben unt? taupe sau alb perlat?
 Swatch-uri fara blitz la lumina naturala :
Swatch-uri fara blitz la soare:
Am fost placut suprinsa de nuanta ``black metal``, este un negru intens care nu necesita aplicarea in mai multe straturi. 
Nuanta Vox este la fel de pigmentata ca si black metal, este un maro inchis pe care obsinuiesc sa-l aplic la coltul ochiului atunci cand nu vreau sa folosesc negru dar si pe toata pleoapa atunci cand realizez un smokey eyes clasic.
Ramanand in sfera marourilor ``noble`` si ``strutter`` sunt doua nuante light, superbe ( primul este usor piersiciu iar cel de-al 2 lea este usor taupe=gri+maro) si ador sa le folosesc ca si nuante de tranzitie, in pliu. Ambele sunt mate, foarte placute la atingere insa noble necesita aplicarea in mai multe straturi dar se blenduieste usor deci nu ma deranjeaza ca sunt nevoita sa-i construiesc intensitatea.
De la nuante aplicate-n pliu trec la nuante pentru iluminare iar Skull (un alb argintiu rece) este una dinte nuantele pe care le poti folosi pentru a ilumina. Este foarte pigmenat si cremos(nu necesita o baza, nu are fall outs) insa ca si nuanta trebuie sa recunosc ca nu este my favorite. Imi place mai mult ``Lyric`` (chiar daca nu este la fel de opaca), un bej galbui care mi pare putin putin duocrome, parca intrezaresc cateva reflexii rozalii.
Moulder  una dintre nuantele mele preferate din aceasta paleta; Trebuie aplicata peste o baza (sau in mai multe straturi) pentru a arata la fel ca-n paleta insa cautam de mult acest bej cu subton galben si arata perfect aplicat sub spranceana atunci cand nu vrei sa iluminezi cu nuante sidefate. Il mai aplic si pe jumatate din pleoapa, spre coltul intern!

Aceste nuante neutre m-au dus cu gandul la paleta Naked Basic de la  Urban Decay, nu sunt identice nuantele dar sunt destul de asemanatoare!
Sursa foto: bit.ly/nakedbasicssss
Tu ce parere ai? Esti de acord ca seamana?Sa inceapa nebunia culorilor! Trebuie sa mentionez ca pentru swatch-uri nu am folosit primer insa am aplicat majoritatea nuantelor in  2, chiar si 3 straturi (voi mentiona care sunt nuantele care necesita mai multa atentie si care arata superb cu doar ``one sweep``).

Sunt innebunita dupa nuantele sidefate! Lemmy este una dintre cele mai pigmentate nuante din aceasta paleta, este un verde inchis, ``forest green`` super buttery si placut la atingere pe care il poti vedea in poza de mai sus APLICAT INTR-UN SINGUR STRAT. I simply love it! Pacat ca nu toate nuantele din aceasta paleta sunt de nota 10+ asa cum este Lemmy ;vreau cam multe, stiu! nu cred ca exista paleta in care toate nuantele sa fie la fel de pigmentate,cremoase,bune, mai ales ca depinde si de finish-ul acestora; de exemplu  ``Hyperballad`` (un albastru - teal superb) mat necesita aplicarea in 3 straturi,  iar ``fran`` (galben) in doua; Desi este mat ``analogue`` (orange) se poate aplica intr-un singur strat si se obtine exact nuanta care se vede in paleta.
Pe Mistif (verde cu subton galben) l-am aplicat in 2 straturi; finish-ul acestuia este undeva intre mat si sidefat atunci cand il privesti in paleta(sau aplicat pe deget) insa odata pus pe pleoape se vede mai mult mat.
Vinyl este un verde galbui perlat care-mi place foarte mult ca si nuanta (nu aveam o nuanta asemanatoare in colectia mea de make-up) insa trebuie aplicat peste o baza alba pentru a se vedea atat de intens pe cat este in paleta.L-am aplicat in 2 straturi atunci cand am realizat swatch-ul;
Legend - galben auriu sidefat este una dintre nuantele mele preferate alaturi de Harpsichord-cupru maroniu superb. Pe primul l-am aplicat in 2 straturi iar cel de-al 2lea este atat de pigmentat si cremos incat un singur strat ma multumeste pe deplin.

 Trec la ``zona roz - mov`` care la fel ca semicercul precedent are atat nuante foarte pigmentate cat si nuante cu care ai mai mult de lucru.



Preferatele mele sunt Rewind (burgundy inchis) si Love (roz trandafiriu) atat datorita nuantelor cat si datorita pigmentatiei si usurintei cu care lucrez cu ele. Pentru swatch-uri le-am aplicat intr-un singur stat.
Foarte pigmentate sunt si Destroyer si Swoon (ambele mate) dar Synth chiar  mi-a intrecut asteparile.
M-a dezamagit putin nuanta Echo, trebuie neaparat aplicata pe o baza si construita intensitatea. Necesita mai multa atentie dar se merita! La final vei fi incantata sa vezi cum stralucesc pariculele mici de glitter(un glitter foarte finut si delicat).
Anthem(mov pruna usor satinat) si Muse (nuanta foarte deschisa de lavanda)  arata foarte bine in paleta insa pentru swatch-ul din poza de mai sus le-am aplicat in 3 straturi (fara primer/baza). Dark Wave( navy blue) putin cam prafos, mat, nu chiar pe gustul meu. Aplicat cu degetul se vede foarte intens insa cu pensula trebuie aplicat in mai multe straturi. 

PRO:

- 24 de nuante , cantitate mare de produs;
- diversitatea nuantelor - de la neutre pana la rozuri movuri, verde crud
-nuante atat mate cat si sidefate
- rezistenta nuantelor pe pleoape
-majoritatea nuantelor se blenduiesc foarte usor
- majoritatea nuantelor sunt  superbe si extrem de pigmentate
- imi place ambalajul ca si aspect, ideea de vinyl si cartonul e de calitate(insa pentru mine nu este practic de aceea il voi mentiona si la aspecte contra).
- nuantele au denumiri 

CONTRA:
- PRETUL
-  PRETUL
-   PRETUL

M-a costat 350 lei , am achizitionat-o de pe site-ul cosmetic-style.ro si nu am mai vazut-o la vanzare pe alt site. In plus, cred ca a fost editie limitata (I`m not sure).

E cea mai scumpa paleta pe care o detin si m-a durut sufletul cand am dat atatia bani pe ea dar mai tare ma durea sufletul daca nu mi-o cumparam :)) I`m crazy, I know! I`m a makeup addicted! 

- desi ambalajul arata super, e foarte cool dar nu e la fel de practic si ma deranjeaza si dimensiunea, ocupa mult spatiu; l-as fi preferat semanator cu paletele naked sau chocolate bar de exemplu; cartonul se pateaza cu farduri si se curata cam greu;

- unele nuante necesita aplicarea in mai multe straturi.

De cand am aceasta paleta e imposibil sa nu folosesc macar o nuanta din ea la machiajele pe care le realizez clientelor (pentru machiajul meu Chocolate bar de la Too Faced a ramas preferata  pentru ca are dimensiunile mult mai mici fata de Mi vida Loca si in plus are si oglinda).

Per ansamblu eu sunt incantata de ea, imi e de ajutor (nu ca n-as mai avea inca alte 145037 de nuante mono-refill deci pentru mine nu era chiar un must have)  dar inca ma macina faptul ca m-a costat 350 de lei :) 

Sunt convinsa ca swatch-urile(si poate chiar ambalajul) te fac sa-ti treci aceasta paleta pe wishlist dar gandeste-te bine, chiar ai nevoie de ea?
Daca nu detii prea multe farduri si  gasesti ``Mi vida loca``la un pret mai accesibil, ti-o recomand! Alaturi de un primer bun, pentru a te putea bucura de absolut toate nuantele din paleta.


Sunt curioasa sa aflu care sunt nuantele pe care le folosesti cel mai des si care e paleta ta preferata?
Iti doresc o saptamana minuata, plina de realizari! 
Kisses & Be Beautiful :*



14 comentarii:

  1. Pretul este cam piperat. Chiar prea scump. Eu nu ma indur sa dau 200 lei pe un urban decay .... poate si pentru faptul ca il iau sa il folosesc pentru machiajul meu din week-end! Sa o folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E scumpa dar tinand cont ca o folosesc si pe alte persoane, in timp cred ca se `amortizeaza` investitia :))

      Ștergere
  2. Foarte faina paleta asta, o stiu tot de la tine :D
    Am si eu Naked2 Basics-ul, dar ma cam enerveaza ca are fardurile prafoase...ca toate Urban Decay-urile, bineinteles:)))

    http://trend-with-deea.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am nici un naked , m-am tot invarit in jurului lor,imi plac dar am o gramada de nuante asemanatoare cu cele din paletele naked (plus cele 3 palete copii de la makeup revolution) asa ca momentan le zic pas...

      Ștergere
  3. Arata foarte bine! Dar ce pret are....
    Pe cele de la Sleek le-ai incercat? Toata lumea le iubeste si sunt super accesibile! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata bine dar pretu e pe masura sau chiar peste masura :))
      Am incercat paletele Sleek pentru prima data in urma cu 2 ani, cu ele am inceput sa machiez si alte persoane, imi plac insa stii cum e...vreau ceva din ce in ce mai bun, mai scump, mai aratos, sunt cam dependenta de cosmetice si chiar daca gasesc un produs care-mi place tot nu raman la el, tot mai incerc si altele...

      Ștergere
  4. ce bine arata...visez de ceva timp la ceva produse de la K VON d...dar la noi nu gaseti prea usor sau la un pret astronomic :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate asa e, nu gasesti usor produse kat von d si daca le gasesti au preturi bomba :(
      Cine stie, poate pe viitor se vor comercializa produse Kat von d si la noi, am incredere de cand cu urban decay sau bobbi brown :D

      Ștergere
  5. Ce fain arata, mie imi plac la nebunie culorile, dar nu pe toata lumea avantajeaza un anumit fard. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca pentru machiajul meu personal folosesc doar nuantele din mijloc :))
      De putin ori am folosit un roz,un mov...dar cum spuneam, in principiu nu mi-am cumparat aceasta paleta pentru mine ci mai mult pentru clientele mai indraznete. Pupici :*

      Ștergere
  6. Paleta arata excelent dar pretul este exagerat. Cu banii astia cred ca putea-i sa iti iei ceva mai bun sau la fel de bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dau dreptate ca are un pret exagerat insa mi-am dorit-o mult si chiar nu aveam alta paleta pe wishlist asa ca daca ai vreo sugestie ce as fi putut sa mi cumpar mai bun spune-mi, luna viitoare, de ziua mea,vreau sa ma ``cadorisesc`` singura cu inca o paleta :)

      Ștergere
  7. arata tare bine, mi-ar placea sa vad cateva machiaje cu ea

    RăspundețiȘtergere