BornPrettyStore False Eyelashes

Buna draga mea,

Asa cum ti-ai putut da seama din titlu, astazi vreau sa-ti prezint trei perechi de gene false de la BornprettyStore.com insa nu esti prima data cand imi cand comand gene de pe acest site, ti-am mai vorbit despre 2 modele aici .


Anul trecut am pus pentru prima data manutele pe o pereche de gene de la BornprettyStore.com din par de ponei si am ramas foarte surprinsa de cat de fine, placute la atingere sunt :X asa ca mi-am mai comandat o pereche, modelul M11, de mult timp imi doream un astfel de model pentru clientele mele cu ochii micuti, un model ingust si cu firele scurte si medii; aspectul lor este natural, cred ca pot fi purtate si ziua.
Inca nu am aplicat aceasta pereche insa banda este identica cu a modelului pe care l-am incercat anul trecut si pot sa-ti spun ca se aplica usor, genele se pot purta de 5-6 ori lejer iar pretul este super bun tinand cont de aspectul/rezistenta genelor.
Le gasesti aici: http://goo.gl/UYyj3p


Cine nu-si doreste o pereche de gene din par de nurca? Eu visez de mult la una insa preturile foarte ridicate m-au tinut pe loc, nu stiu cand imi voi face curaj sa investesc peste 100 lei intr-o pereche de gene... insa pana atunci port cu multa placere si sunt super multumita de doua modele ``mink lashes`` de la Bornprettystore.com (mink=nurca);

Pe site ambele perechi sunt prezentate ca fiind confectionate din ``mink hair``insa eu cred ca de fapt sunt facute dintr-un material sintetic dar care imita perfect parul  de nurca, firele  au un aspect natural, sunt usoare si nu lucesc inestetic; la fel si banda, neagra dar fara luciu (eu am o problema cu genele ale caror benzi sunt super glossy, chiar nu-mi plac deloc!)

Cu adezivul de la Atelier Paris le-am aplicat foarte usor desi banda este putin putin mai groasa decat cea transparenta a popularelor red cherry sau ardell; ba chiar datorita acestei benzi mie mi-au rezistat genele fara sa se dezlipeasca peste 48 de ore; Da, le-am purtat atat de mult desi NU ESTE INDICAT insa trebuia sa fac si acest test o data-n viata :)) Cred ca mi-ar fi rezistat mult mai mult insa mi-a fost teama sa le mai tin.

Modelul #13 este potrivit unui ochi mai mare ( desigur, le poti si taia astfel incat sa ti se potriveasca dar nu uita ca se taie DOAR din coltul exterior), sunt lungi si dese;in coltul intern firele sunt mai scurte si cresc progresiv spre coltul exterior.
Singurul `defect `pe  care il au aceste gene (din punctul meu de vedere, of course) este faptul ca banda (maleabila) nu ramane curbata,sub forma de semicerc, nu ramane la forma pe care o are in cutie ci se indreapta putin (asta in comparatie cu mink lashes de la branduri renumite) dar iti spun sincer ca acest lucru nu-ti ingreuneaza aplicarea lor or...maybe this is a quality, poate ca genele ale  caror banda isi pastreaza forma din cutie sunt mai greu de aplicat deoarece nu se muleaza perfect pe forma ochiului, I don`t know, spune-mi tu daca ai incercat pana acum gene de la brand-uri precum Velour Lashes de exemplu .
Le poti cumpara de aici: http://goo.gl/XkpmpT

 Am lasat pentru final favoritele mele, genele #15 :X  LoVe it! LOve It ! LoVe IT! Clar sunt in top 3 all time favorite! 
Cred ca mi se potrivesc perfect, le-am purtat si ziua si am fost intrebata de 2 persoane daca am gene fir cu fir, asta inseamand ca aspectul lor este superb!
Deja le-am aplicat de 4 ori si dupa cum vei putea vedea in pozele de mai jos, genele si-au mentinut perfect forma, inclusiv banda a ramas curbata asa cum era la inceput deci acestui model de gene chiar nu-i gasesc cusur.
Ce-i drept am avut grija de ele, am evitat sa pun rimel pe ele si le-am curatat adezivul cu mare atentie urmand ca apoi sa le asez in cutia in care au venit; apropos de cutie, este confectionata dintr-un plastic dur (in partea de jos negru iar in partea de sus este transparent astfel incat genele se vad perfect prin el) din care genele ies prin glisare.
La fel ca si celelalte 2 modele prezentate mai devreme, genele #15 se aplica usor, sunt super comfortabile si desi sunt dese nu obosesc ochiul.

Asa-i ca-s minunate? Acum le gasesti aici: http://goo.gl/Pr8CxH la reducere, eu am profitat de pretul foarte bun si am mai plasat o comanda! :D

Care-i brandul, respectiv modelul tau preferat de gene false?


Kisses & Be Beautiful! :*


14 comentarii:

  1. Eu nu stiu sa le folosesc, mi s-ar parea imposibil sa mi le asez pe gene, nici nu stiu ce senzatie as avea, insa chiar arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu rabdare si perseverenta reusesti sa ti le aplici :* Intr-adevar arata minunat :X

      Ștergere
  2. Chiar eram curioasa daca pui poze cu genele aplicate si bine ai facut! Asta este modul cel mai clar de a decide daca iti place sau nu un model de gene. Eu am o pereche de gene Velour mink lashes insa treaba aceea cu forma curbata e reala in cazul meu, ingreuneaza aplicarea.. si poate ca nici eu nu am un lipici bun. Trebuie neaparat sa imi iau si eu unul Atelier. Duo mi se pare total aiurea & Aura e un pic cam tricky

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu imi aplic gene false de mai bine de 6-7 ani insa abia anul trecut am descoperit adezivul Atelier ,inainte foloseam tot duo si crede-ma ca e diferenta intre cele doua.Trebuie sa incerci Atelier P!
      Esti o norocoasa ca ai velour insa in acelasi timp imi pare ft rau sa aflu ca e adevarat ce-mi imaginam eu despre banda :( sper totusi sa fie problema de la adeziv pt ca eu inca visez la o pereche de gene mai expensive :))

      Ștergere
    2. Inseamna ca tu esti genul expert intr-ale genelor. Desi ma descurc, cumva, eu parca lucrez tot cu stanga atunci cand aplic. Deci da, neaparat trebuie sa-mi cumpar Atelier ^_^

      Ștergere
  3. Nu am incercat niciodata gene false, dar recunosc ca arata foarte foarte misto :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu port gene false , am si eu o pereche de gene dar nu știu sa le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Se vad extrem de frumos. Se vede ca te pricepi la acest capitol.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ghizdavu iuliana ;multumim pentru utilul articol ,si eu imi doresc o pereche de gene si am ajuns unde trebuia ,am intrat pe site-ul indicat de tine si am vazut cat de frumoase si ieftine sunt

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubesc genele false si le admir de fiecare data doar ca eu niciodata nu am stiut sa le aplic. Am purtat o singura data gene false, la nunta. Mi-a placut rezultatul dar de teama de a nu da gres nu am indraznit sa imi pun singura. Iti sta super cu aceste gene si daca nu mi-ai fi spus nu cred ca as fi stiut ca ai gene false

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Nu e mare inginerie sa le aplici, dupa 2-3 incercari deja nu-ti mai e teama, nu te mai sperie nici adezivul, nici ca poate nu le-ai aplicat bine in primele secunde si iti vei face curaj sa `trage de ele`` sper interior/exterior inca sa le asezi perfect. Curaj! Sigur poti!Iar efectul chiar merita incercarea :*

      Ștergere
  8. Vai, cate poze! Si toate sunt asa frumoase! :)
    Arata bine genele astea!

    RăspundețiȘtergere