Casete cadou de la Complex-Apicol.ro

Complex Apicol Veceslav Harnaj lansează casetele cadou cu răsfăț apicosmetic din stup, pentru toți cei care vor să rasfețe o femeie dragă. Cadourile sunt compuse din produse cosmetice cu lăptișor de matcă, miere de flori de salcâm, propolis dar și alte ingrediente active de origine naturală: ulei de migdale dulci, ulei de nuci de macadamia, ulei de ricin sau ulei de sâmburi de struguri.

Casetele cadou sunt disponibile în 3 variante: Apidermin, Floramin și Floral, urmând gamele cu tradiție ale Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Designul casetelor cadou subliniază stupul și albina ca sursă a ingredientelor active pentru produsele apicosmetice.  Fiecare set conține un șampon, un balsam pentru păr și un gel pentru duș cu ingredientele specifice gamei. Cadourile sunt disponibile în perioada 19 februarie – 8 martie, online pe www.complex-apicol.ro, cu prețuri cuprinse între 27 și 29 ron, dar și în magazinele partenere.  

Caseta cadou Apidermin este construită în jurul ingredientului vedetă al stupului: lăptișorul de matcă, hrană regală și concentrat biologic bogat în vitamine și substanțe proteice. Cadoul Apidermin se compune din șampon regenerant Apidermin, balsam regenerant Apidermin, tonice la nivelul firului de păr și răsfățul cosmetic pentru duș Apidermin pentru o piele mereu tânără.

Un cadou formulat în jurul beneficiilor mierii de flori de salcâm este caseta Floramin. Mierea de flori de salcâm este cel mai puternic hidratant natural, reținând vitaminele, enzimele și proteinele în structura epidermei, scalpului sau părului. Șamponul Floramin hidratează și hănește firul de păr, balsamul Floramin îl lasă ușor de pieptănat, iar răsfățul apicosmetic pentru duș Floramin lasă pielea catifelată, întreg corpul fiind răsfățat de mierea de flori de salcâm.


In caseta cadou Floral, propolisul este ingredientul vedetă care răsfață pielea și părul destinatarei. Propolisul are prorietăți antibacteriene, antifungice, protejând pielea, scalpul și părul. Șamponul fortifiant Floral tratează pielea scalpului și întărește structura firului de păr, balsamul completând acțiunea prin bio keratina ce protejează părul împotriva tratamentelor chimice ulterioare, iar în gelul de duș pielea corpului este tratată și de uleiul de sâmburi de struguri ce completează acțiunea popolisului.

Casetele cadou cu răsfăț apicosmetic cu ingrediente active din stup și surse naturale sunt o bucurie pentru destinatarele lor, punând toate beneficiile produselor apicole în slujba îngrijirii.  Casetele sunt disponibile în perioada 19 februarie – 8 martie online pe www.complex-apicol.ro dar și în magazinele partenere.

6 comentarii:

  1. cadoul ideal,imi plac toate aceste casete,este greu sa ma pot decide pe care aleg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma atrag toate, imi plac produsele apicole iar aceste casete au si preturi bune!

      Ștergere
  2. ce bine arata eturile, cu siguranta voi comanda mamei mele unul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu i-as comanda mamei mele, e o mare fana a produselor apicole!

      Ștergere
  3. Poate am sa ii iau unul mamei de 1 martie. Cred ca ar fi martisorul perfect

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat si eu cateva produse de la ei si am fost incantata desigur m-ar tenta toate casetele.

    RăspundețiȘtergere