Banggood Love Inspired Whislist

Hello beauties,

Love is in the air...
O simtiti? O respirati? O traiti? Eu va doresc o zi minunata, in care dragostea sa primeze - asa cum ar trebui sa fie in fiecare zi nu doar astazi 14 Februarie - sa primiti si sa oferiti multa iubire nu doar partenerului de viata ci si familiei, prietenelor sau chiar sa va oferiti voua si hobby-urilor voastre mai multa atentie. In primul rand iubiti-va pe voi inseva!

Peste tot am vazut in ultimele zile doar inimioare si ``kiss-uri``, nu, nu mi s-a ``acrit`` de ele ba din contra :) am intrat in spiritul Valentine`s day si mi-am alcatuit un ``whistist romantic`` :)
Site-ul ales este Banggood.com un site de unde am comandat o vesta, o geanta, pensule pentru make-up (carora urmeaza sa le fac un review) si creioane pentru buze(gasiti aici review-ul) si sunt foarte multumita de toate produsele comandate.

Banggood.com Valentine`s day inspired
Click pe link-urile roz!
Obisnuiesc sa depozitez de la ceai pana la bijuterii, nasturi/ace sau lipglossuri in cutii de lemn sau metalice ca cele din poza de mai sus. Arata foarte bine cele de la Banggood iar pretul este unul accesibil.
Mini cuierul sub forma de rochita mi se pare super cute si girly, sunt foarte curioasa oare cum arata in realitate? Oare este si practic?
Sunt in cautare de becuri care sa ma ajute atunci cand machiez asa ca am verificat putin si categoria ``Lights & Lighting`` unde am gasit acest bec super interesant cu ``filamentul`` sub forma de trandafir. Nu m-ar ajuta prea mult la machiaj insa arata foarte bine.
Banggood.com Valentine`s day inspired3
Click pe link-urile roz!


Umbrela / Lady Transparent Lace Umbrella



Nu am incercat niciodata sa aplic pe perete stickere insa acesta cu inimioare si chemare drept rama foto ma cam tenteaza. Fetele de perna cu inimioare si replicile ``I do`` sau ``Love is sweet`` ori ``Be mine`` mi se par super potrivite pentru a le oferi drept cadou unor indragostiti proaspat logoditi/casatoriti.
De la un set pentru Fondue detin cateva ``furculite`` cu care se inteapa fructele si care au in capat o inimioara. Le-am folosit destul de des insa as mai vrea cateva mai ales pentru ca-mi place mult si ``suportul``lor.
Nu, NU IUBESC PLOAIA si nu niciodata nu am umbrela, mereu le pierd! Insa de o asemenea umbrela as avea mai multa grija si cred ca atunci cand m-ar proteja impotriva ploii as percepe ploaia ca pe ceva `fun`` si nu ``annoyng`` cum o consider acum.




Banggood
Click pe link-urile roz!


Bratara stil Pandora /Heart Letter Crystal Glass Beads Charm Bracelet at...



Nu stiu cat de hidratant este rujul pe care l-am trecut pe wishlist dar sincera sa fiu ambalajul este atat de dragut incat si sa fie cel mai prost ruj nu as regreta alegerea facuta :X Mi se pare foarte feminin si cu siguranta mi-l voi comanda cat mai curand.
Pe site-ul Banggood puteti gasi multe modele de carcase pentru telefon, eu am mai multe pe wishlist insa inclin spre cea din colajul de mai sus, cu aspect vintage si as opta pentru varianta neagra.
Cred ca stiti ca sunt innebunita dupa bratarile Soufeel ( cat de curand va voi prezenta noua mea bratarica ale carei charm-uri le-am ales pornind de la pasiunile mele); In pozele de pe site aceasta bratara Banggood arata foarte bine si costa mai putin de 10$, m-as risca s-o comand :D

Ce v-a atras atentia de pe lista mea de dorinte? Cum faceti fata valului de inimioare? :))
Happy Valentine`s Day beauties!


20 de comentarii:

  1. Imi plac foarte mult pernele dar si umbrela si cutiile de depozitare. Sunt super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac, cutiile sunt cap de lista, macar una sigur imi voi comanda!Multumesc de vizita! :*

      Ștergere
  2. Ai gasit o gramada de chestii interesante pe site. Si eu mi-am gasit mici prostioare, numai bine de aranjat pentru o comanda!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, bine le zici ``mici prostioare`` :)) Nu sunt chiar indispensabile, sunt alegeri random dar care care-mi plac mult. Astept sa vad si alegerile tale :*

      Ștergere
  3. Ce cuuuuute sunt :D Si rujul arata foarte misto. E bun de pus pe masuta de machiaj si doar pentru aspect

    RăspundețiȘtergere
  4. super lucrusoare,fetele de perna imi plac foarte mult,potrivite pentru acest sezon al iubiri :D

    RăspundețiȘtergere
  5. bratara gen Pandora m-a vrajit, imi trebuie mai ales ca pretul este asa de bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi place mult si chiar e ieftina. Poate-mi fac curaj s-o comand zilele astea . Pupici :*

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac alegerile mele :X Happy Valentine`s Day! :*

      Ștergere
  7. Ce frumoase sunt toate, gata intru si eu sa vad ce găsesc, pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Mini cuierele sunt superbe <3 iar rujurile arată ca cele de la Etude House. Sunt frumoase toate lucrușoarele ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow, cate chestii misto!!!!!
    Hai ca ma pui la cheltuiala! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Îmi plac alegerile tale; mini cuiere, fata de perna, carcase de telefon dar cel mai mult mi-a atras atenția brățara aceea! Poate iți faci curaj de o comanda și dacă ne confirmi ca arata bine, am mai adăugat și eu un item în wishlist! ♡

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac alegerile tale. Bratara este superba, dar si husele de telefon pe gustul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Wow, cate idei pentru cei mai putin inspirati! Atentie gentlemeni, nu mai aveti scuza sa veniti doar cu flori :)

    RăspundețiȘtergere