Bob cu volum sau împletituri răsucite, noile must-haves de sărbători, de la stilistul NIVEA

Frigul nu-i motiv să ieşi din tendinţe!

Bob cu volum sau împletituri răsucite, noile must-haves de sărbători, de la stilistul NIVEA


Fii creativă şi lasă-ţi părul să-ţi reflecte personalitatea de sărbători! Încearcă noile propuneri de coafuri de la hair stylist-ul internaţional NIVEA, Sally Brooks şi fii un hair trend-setter în cea mai aşteptată lună a anului!
Fie că optezi pentru un coc lejer, un bob elegant, o coafură easy-to-wear sau un party look de senzaţie, Sally îţi recomandă să foloseşti produsele de styling de la NIVEA potrivite tipului tău de păr. Descoperă în link peste 70 de coafuri chic, foarte uşor de realizat: www.nivea.ro/coafuri-rapide.
Creează senzaţia unui bob scurt, chiar dacă ai părul lung şi fii în centrul atenţiei în Ajunul Crăciunului



Pasul 1: După ce ai aplicat spuma de styling NIVEA Volume Sensation pe părul ud, usucă-l şi separă partea superioară de restul părului în două secţiuni diferite.
Pasul 2: Aplică spay-ul fixativ NIVEA Volume Sensation pe perie, piaptănă părul lăsat liber şi, ulterior, prinde-l într-o coadă cu ajutorul unui elastic.
Pasul 3:  Alege secţiunea inferioară şi tapează bucata de păr cu ajutorul unui pieptene cu perii mici.
Pasul 4: Repetă procedura pentru secţiunea superioară, şi, după ce ai tapat tot parul, aranjează firele rebele cu ajutorul unei perii
Pasul 5: Prinde tot părul într-o coadă lejeră şi fixează-l înspre interior cu ajutorul a câteva agrafe.
Pasul 6: Pentru un finish plin de volum, aplică spray-ul fixativ NIVEA Volume Sensation ce oferă volum dublu şi strălucire, fără a încărca, pentru ca tu să te bucuri de o coafură în tendinţe şi să simţi frumuseţea unui păr îngrijit!

Inovează împletitura simplă cu un look de sirenă perfect pentru noaptea de Revelion!
Pasul 1: După ce ai aplicat spuma de styling NIVEA Mega Strong pe părul ud, usucă-l şi separă-l în două, în mod egal, realizând o cărare pe mijloc, apoi alege o secţiune dintr-o parte.
Pasul 2: Răsuceşte prima secţiune de păr şi alege o altă secţiune.
Pasul 3: Răsuceşte şi îmbină cele două secţiuni, repetând tehnica până ce realizezi o coadă răsucită pe care o securizezi cu un elastic.
Pasul 4: Alege cealaltă jumătate de păr şi repetă procedeul până când răsuceşti tot părul rămas.
Pasul 5: Prinde cele două secţiuni de păr răsucite cu ajutorul unui elastic subţire.
Pasul 6: Pentru un finish de durată, aplică spray-ul fixativ NIVEA MEGA Strong  ce oferă oricărui tip de păr fixare mega puternică şi rezistentă, fără a încărca, pentru ca tu să atragi priviri de admiraţie toată seara!


Descoperă gama de îngrijire a părului de la NIVEA care ţi se potriveşte şi bifează apariţii stylish în sezonul sărbătorilor!


Gama de styling NIVEA Volume Sensation, ce oferă volum dublu şi strălucire părului subţire, fără a-l încărca. Preţ Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare.

Gama de styling NIVEA Mega Strong, ce oferă oricărui tip de păr fixare mega puternică şi de lungă durată, fără  a-l încărca.
Preţ Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare.

Gama de styling NIVEA Diamond Gloss, care oferă părului uscat şi tern strălucire de diamant.
Preţ Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu