Rochita & sandale cu motive florale

Hello beauties,
Ce planuri aveti pentru acest weekend?
De obicei, pentru mine sambata si duminica sunt cele mai incarcate zile ale saptamanii insa astazi am o zi foarte lejera, am  infrumusetat o singura fata si ma pregatesc sa ies in oras la plimbare.
M-am gandit sa va arat si voua ce port astazi mai ales ca am ramas datoare cu poze ale bratarii Soufeel.
Am ales sa port o rochita  H&M foarte comoda, cu motive florale, iubesc acest ``imprimeu``, mi se pare foarte feminin! Materialul este foarte bun iar croiala se potriveste oricarui tip de silueta.

Aceste sandalute sunt de la Zara (dintr-o colectie foarte veche :)) le am de 4 ani, desi materialul sintetic s-a cam uzat au rezista bine in timp, fara sa se rupa/dezlipeasca sau sa se toceasca talpa/tocul). Sunt foarte comode si imprimeul lor cred ca se potriveste de minune cu cel al rochitei, voi ce parere aveti?Plicul il am de la Bershka; 
Pentru machiajul ochilor am folosit paleta Iconic 3 de la Makeup Revolution iar pentru fata si buze noile mele achizitii (despre care am sa va vorbesc in curand) fondul de ten Lock it Tattoo de la Kat Von D si rujul lichid Chanel.
Accesoriul preferat putat astazi este bratara Soufeel, de cand am primit-o nu pot sa ma dezlipesc de ea :X


Fara indoiala bratara  Soufeel este de foarte buna calitate, confectionata din argint 925, cu un mecanism de inchidere foarte bun (recunosc, mi-a dat batai de cap prima data insa m-am ``prins`` repede cum functioneaza sistemul si imi place ca este foarte sigur, neexistand posibilitatea ca bratara sa se desfaca fara ca eu sa vreau acest lucru). Bratara mea este flexibila dar pe site-ul Soufeel gasiti si o varianta fixa, eu imi doresc s-o am si pe aceea.
Daca in articolul anterior (click aici) v-am aratat charm-urile proaspat scoase din cutie, in pozele de mai jos puteti vedea bratara completa, cu cele 5 charm-uri aplicate pe ea.
Sunt indragosita de aceasta bratara si intentionez sa-mi cumpar si varianta fixa imperuna cu cateva charmuri pe care deja am pus ochii.
Doua dintre charm-urile pe care le detin le pot purta atat ``pe fata cat si pe verso``:
Acest charm are incrustate pietricele roz sub forma de inimioara iar pe spate este inscriptionat cuvantul ``Luck``, este preferatul meu!
Si acest charm sub forma de inimioara imi este foarte drag, pe o parte are inscriptionat ``I love my family`` iar pe cealalta sunt 3 ``omuleti`` reprezentand mama, tata, copilul - o familie.
Va plac alegerile mele de astazi?Voi incerca sa mai postez astfel de aricole desi lipsa unui ``fotograf`` isi spune cuvantul :(
Bratara Soufeel  o puteti comanda de aici , la comenzi peste 50 beneficiati de transport gratuit, daca plasati o comanda de peste 59 sau 79 euro va sunt oferite 1 respectiv 2 charmuri gratuite (alese de ei), suna bine nu?

10 comentarii: