Comanda BornPrettyStore.com

Finally am reusit si eu sa pun mana pe cateva produse de pe site-ul BornPrettyStore.com; cred ca multe dintre voi cunoasteti acest site, este foarte popular datorita numeroaselor produse pentru nail art( am gasit aici cele mai frumoase modele de water decals, matrite pentru modele), make-up si nu numai la preturi foarte mici.

V-am spus intr-un articol anterior ca sunt mereu in cautare de gene false, vreau sa incerc cat mai multe modele de la branduri diferite, cu preturi diferite pentru a descoperi genele false cu cel mai bun raport calitate/pret.
Am ales acest set de 5 perechi:

Genele sunt confectionate manual, din fibre sintetice; Au o banda subtire, flexibila, transparenta, facand aplicarea lor foarte usoara. Nu se simt grele pe pleoapa si nici nu deranjeaza/irita ochiul.
Acest design este preferatul meu, in coltul intern sunt scurte crescand gradual atat in lungime cat si-n grosime spre coltul extern. Aspectul lor este foarte natural, se pot purta si ziua cu un machiaj mai soft.
Acest set se gaseste in acest moment pe site la pretul de 7,17$ (inseamnand 5,7lei/pereche), eu vi le recomand, le puteti comanda de AICI !

Am fost foarte curioasa sa incerc genele false din par de ponei.
Sunt primele mele gene false din par de ponei si va spun sincer ca m-am indragostit de ele! Sunt atat de moiiiii, fineee, placute la atingere. Firele de par au o lungime medie la colturi iar la mijloc sunt putin mai lungi  avand un aspect `wispy`.
Banda este neagra insa subtire si nu se vede deloc inestetic.Se aplica foarte usor si...desi par `masive`` nu se simt grele pe pleoape.
Imi plac foarte mult si intentionez sa-mi comand mai multe perechi(si pentru cliente).
Pret: 3,99$
Le puteti achizitiona de AICI

Desi sunt adepta nuantelor naturale (atat pentru machiajul ochilor cat si pentru buze), acest ruj mi s-a parut super cool!
Are cel mai frumos amabalaj ever!!! Carcasa este confectionata dintr-un plastic cu aspect metalic rose silver , iar pe capac este inscriptionata cu o nuanta de roz deschis sigla brandului. Mi se pare foarte feminin,elegant, modern acest ambalaj care nu pare deloc ieftin!

Nuanta pe care o detin este #05, pe site puteti gasi inca 5 nuante(galben, portocaliu,roz - toate neon);
Este cea mai ``turbata``nuanta pe care o detin, nu ma vad purtand-o foarte des ci doar atunci cand vreau sa ies in evidenta (dar voi limita machiajul ochilor la tus si rimel) la petreceri de exemplu sau vara impreuna cu accesorii tot in culori neon.
Nu are miros iar pigmentatia este foarte buna, rezista bine pe buze(iar de pe mana am reusit extrem greu sa indepartez swatch-ul ) insa am fost putin dezamagita de faptul ca nu se vede in intuneric precum in pozele de prezentare de pe site.
Daca sunteti indraznete si va plac culorile neon, incercati-l!
Costa doar 3,99$ si il puteti cumpara de AICI .

Atunci cand machiezi si alte persoane oricate pensule ai avea nu consideri ca sunt suficiente asa ca mi-am comandat de pe site-ul BornPrettyStore si acest set de pensule.
Setul contine 10 mini pensule (nu sunt foarte mici precum cele travel size) confectionate din fibre sintetice.
Manerul este din lemn  cu un model dragut (pe site acele buline/pete sunt descrise ca fiind frunze :)) ).Incercand sa vad cat de rezistent este am tras de cateva ori de partea metalica si s-a dezlipit.Cu putin lipici sau strangand partea metalica cu patentul aceasta problema se rezolva dar trebuie sa mentionez ca nu sunt de cea mai buna calitate; cu toate acestea mie-mi plac deoarece firele de par sunt placute la atingere si rezistente(nu cad la spalare) iar pretul acestui set este foarte mic: 4,53$ (1,8lei/pensula).
Eu le folosesc la aplicarea glitterului si a creionului jumbo si sunt perfecte pentru aceste intrebuintari!
Daca vi le doriti, le puteti achizitiona de AICI .

Am pentru voi un cupon de reducere in valoare de 10%! Tot ce trebuie sa faceti este sa intoduceti codul TYYG10 atunci cand plasati o comanda pe site-ul BornPrettyStore.com ! Spor la cumparaturi!

7 comentarii:

  1. Omg cat de draguuut e rujul <3 sa le folosesti cu drag pe toate. Si genutele arata tare bine ;) pup
    http://iv-dorys.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesante acele gene, poate pe viitor imi voi lua si eu. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am gasit aici un set de pensule pentru ten si ochi...mai mari! Seamana cu unele pe care le-a cumparat cumnata mea de la o tipa din Bucuresti...cu 85 lei. Iar aici setul costa pana in 60 de lei, plus transport gratuit! :D
    Ma incumet sa mi le iau...si sper sa-mi ajunga comanda la posta normala!
    Sa le folosesti cu drag! Arata foarte naturale genele!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu am primit coletul la posta vamala :( Daca plasezi o comanda nu uita sa folosesti codul TYYG10 pentru 10% off

      Ștergere