Aloe Vera Pur Aubrey

Nu cred ca exista persoane care sa nu fi auzit de  aloe vera, eu am facut conostinta cu aceasta planta inca din copilarie avand-o in casa, in ghiveci, ani la rand...pana cand m-am mutat din casa parintilor si am inceput s-o folosesc sub forma de creme, geluri etc. din comert.

Nu am folosit niciodata aloe vera pentru uz intern insa voi lua in calcul si aceasta varianta deoarece gelul de aloe vera este o sursa bogata de vitamina A, B, C, E, B12 si acid folic,  fier, crom, magneziu, mangan, potasiu, cupru, zinc, calciu, sodiu ajutand la tratarea multor afectiuni precum diabet, hipo si hiper glicemie, reumatism, constipatie, hiperaciditate, gastrita, cistita,hepatita A, B, C, oboseala, eupuizare, insomnii. In schimb am profitat de propietatile sale antiinflamatoare, antifungice si vindecatoare aplicand-o pe piele. Este foarte utila in tratarea problemelor pielii:
-amelioreaza acneea
-atenueaza ridurile
-vindeca foarte repede taieturile mici si zgarieturile
-calmeaza durerile provocate de muscaturile de insecte
-amelioreaza arsuirile cauzate de expunerea excesiva la soare
-trateaza eczemele, dermatitele, psoriazisul 
-are proprietati de hidratare si de hranire a pielii uscate si crapate

Pe piata putem gasi foarte multe branduri care comercializeza geluri,creme. lotiuni cu aloe vera insa este foarte important sa alegem produse naturale de cea mai buna calitate. Aubrey ofera o alternativa originala si autentica fata de majoritatea produselor sintetice de pe piata, fabricate in masa, realizand  doar produse naturale de cea mai buna calitate fara sa faca compromisuri privind ingredientele, ambalarea sau costurile.

De o luna folosesc  Aloe Vera Pur Compus din 99% ingrediente organice de la Aubrey sub forma de lotiune. 
Ambalajul:
Sticluta este din plastic.Are un capac al carui orificiu se ``deschide``(mai bine zis se ridica) doar atunci cand se apasa ``press``, deci nu exista riscul de a curge in geanta. In plus, datorita acelui orificiului mic din capac, se poate doza o cantitate optima de produs, fara sa se faca risipa.

Ingrediente:
Aloe barbadensis (aloe) leaf juice*, aqua, leuconostoc/radish root ferment filtrate, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum*, citric acid.
*Organic


Consistenta:
Aceasta lotiune este lichida, foarte asemenatoare cu  apa, fara culoare si cu un miros natural de aloe (nu ma incanta dar nici nu ma deranjeaza acest miros, nu este foarte puternic si-n plus dispare foarte repede de pe piele).

Gramaj: 118ml

Nu m-am expus prea mult la soare iar atunci cand am facut-o am folosit in prealabil crema cu factor de protectie ridicat deci pana acum am scapat de neplacerile cauzate de expunerea prelungita la soare insaaaa iubitul meu, pescar si ``om de fier``(avand impresia ca nimic nu-i poate `` submina puterile``) s-a intors intr-o zi de la pescuit rosu ca racul, ars de soare. Il ustura foarte tare pielea si a fost cel mai bun moment pentru a supune la test lotiunea ``Aloe Vera Pur`` de la Aubrey. A ramas si el surprins (el nu crede in ``astfel de leacuri``) de proprietatile vindecatoare a acestei lotiuni;i-a calmat imediat usturimea iar roseata s-a diminuat considerabil dupa cateva ore.

Eu am aplicat-o foarte des atat pe fata cat si pe corp pe post de lotiune pentru hidratarea pielii uscate si chiar hidrateaza eficient pielea, nu lasa pelicula lipicioasa insa se simte  putin ( foarte putin) ``uleioasa``in momentul aplicarii. Se absoarbe repede si cum va spuneam mai sus, mirosul nu ramane mult timp pe piele.
Este recomandat sa fie pastrata in frigider oferind astfel o senzatie de racorire puternica a pielii!

Nu contine parabeni, sulfati, colorati sau arome artificiale si nu este testata pe animale. Daca sunteti in cautarea unei lotiuni dupa plaja/pentru hidratarea pielii uscate, va recomand sa va indreptati atentia spre acest produs care se gaseste pe site-ul Aubrey-organics.ro la pretul de 43,40 ron!

9 comentarii:

  1. si mie imi place ca imi hidrateaza tenul fara acea pelicula lipicioasa

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am folosit-o inclusiv pe intepaturile de insecte ale fiicei mele, o tineam in frigider si am pus putin intr-un recipient cu pulverizator. Senzatia de racorire este inegalabila :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult lotiunea asta! O folosesc de 2 ori pe zi

    Deea, intrendbydeea

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte bun acest produs, ma bucur ca am avut norocul sa il folosesc de atunci este primul produs la care apelez in caz de nevoie

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am folosit-o pentru ten maim mult, pe post de tonic cred! :))
    Si pe picioare si calcaie.
    Pupici
    PS: Foarte faine pozele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mai citit despre acest produs si am concluzionat ca trebuie sa il ai in casa

    RăspundețiȘtergere