Yves Rocher - oferta lunii mai

Buna fetelor,
Desi sunt fana produselor Yves Rocher, luna acesta nu aveam in plan sa plasez o comanda, m-am abtinut pana spre sfarsitul lunii cand am primit in email un cod de  reducere de 100lei pentru o comanda de minim 200 lei (era bine daca mai asteptam cateva zile deoarece acum ofertele sunt si mai tentante) .
Desi prietenul meu este greu de convins sa incerce un parfum nou mai ales daca nu este de la un brand foarte renumit, i-am comandat pentru prima prima data la inceputul acestui an parfumul Ambre Noir si i-a placut foarte mult.A consumat deja 2 sticlute iar zilele trecute am plasat comanda la Yves Rocher special pentru parfumul lui.

Parfumul se gasea pe site la pret intreg: 145lei si pentru a profita de reducerea in valoare de 100 lei am mai adaugat in cos 5 geluri de dus (liliac, cafea, floare de bumbac,lamai verzi, floare de tiare) si un creion pentru sprancene.

Sa trecem la cadouriiiii:
Pentru prima data am ales Surpriza Secreta iar aceasta consta intr-o crema lifting pentru bust, am primit si un ruj si 4 cutii pentru depozitare.

Nu m-au dat pe spate cadourile, cutiile pentru depozitare sunt de proasta calitate, din rafie,iar in locul liftingului pentru bust preferam o crema sau de ce nu, un parfum. Darrrrrrrr per total sunt multumita, am primit toate aceste produse in schimbul sumei de 116lei.

Pana pe 29 mai puteti beneficia de aceste reduceri iar cadourile sunt foarte tentante.

Va recomand sa va suprinteti iubitul/sotul cu parfumul Ambre noir!

6 comentarii:

  1. Buna !ma poti ajuta sa beneficiez de aceasta oferta? eu am vazut bannerul la ei pe site, insa nu am intrat pe el (asa mi s-a spus ca trebuia sa fac) ci am actionat direct.Prin urmare codul nu a avut efect , mi s-a spus ca ar trebui sa intru de altundeva ca mai apoi sa ma directioneze la site ul lor. poate functioneaza un forward la oferta primita de tine : iustina_t@yahoo.com. Daca ma poti ajuta as fi super fericita! Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am trimis un email, sper sa-ti fie de ajutor si sa te incadrezi in timp, comanda trebuie plasata pana la ora 13:00, azi, 29 mai!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://i.imgur.com/ZJah2Kq.jpg Am comis-o din nou! :D Chiaaaaar nu m-am putut abtine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahhh ce as mai comite-o si eu :))) 3 parfumuri la 128lei,good job!

      Ștergere
    2. Da! Super afacere. :D Si mai voiam inca un parfum. :)))
      Vizam Moment de Bonheur L'Eau de muult timp. Moment de Bonheur varianta de 50ml il am deja, dar unul in plus nu strica. :))) Nici nu stiu cum miroase Quelques notes d'amour, dar sigur e fain, ca doar are trandafir in compozitie. :D

      Ștergere
  4. Ce dragute sunt toate <3 Sa le folosesti cu drag! :-*

    RăspundețiȘtergere