L.A. GIRL HD PRO CONCEALER - first impression

Hello beautiful,

De mult timp imi doresc sa testez anticearcanul L.A. GIRL USA HD Pro Concealer, cred ca ai auzit si tu de el sau poate chiar l-ai incercat. In blogosfera / pe Youtube acest anticearcan are foarte multe review-uri pozitive si in plus este si accesibil ca pret deci cum sa nu-l trec pe wishlist?

 A stat mult timp in lista mea de dorinte deoarece pana acum cateva zile nu l-am gasit pe nici un site din tara; pana cand am descoperit Inspiredbeauty.ro , un site care comercializeaza atat produse LA GIRL cat si Balm balm, Soap & Glory sau chiar cateva produse Nars ori Kiko. 

Revenind la anticearcan, am fost placut surprinsa sa vad ca exista in stoc toate nuantele! Ai de unde alege! La o simpla cautare pe google gasesti foarte multe poze cu swatch-uri dar si clip-uri pe youtube care te ajuta sa-ti gasesti nuanta potrivita. 

Vreau sa-mi expun prima mea impresie despre acest anticearcan, doar ieri si azi l-am purtat deci va trebui sa revin cu unpdate dupa ce-mi voi forma o parere ``sigura`` (intre noi fie vorba, deja sunt convinsa de ce poate/nu poate face acest produs dar vreau sa-l mai testez pana cand sunt 101% sigura :P )

De ce m-am grabit sa-ti scriu astazi cateva randuri despre acest produs? In primul rand pentru ca  prima impresie este una buna iar in al 2lea rand pentru ca atunci cand am deschis coletul am zambit :) Am pregatit un ``scurt unboxing`` pentru a vedea si tu ce m-a surprins!

Vreau sa-ti arat si tie ca cei de la Inspiredbreauty.ro sunt atenti la detalii, mi-au scris un mesaj iar factura(ceva ce in general nu-mi place sau nici nu ma uit pe ea decat daca imi lipseste vreun produs) am descoperit-o intr-un plic roz, super dragut...asa cum iti spuneam ieri pe Facebook, facturi `ambalate` asa sa tot primesc si le platesc cu drag :)  


 Descrierea oficiala: 

``Cremos, însă cu o textură ușoară și fină, care nu se adună, acest corector asigură o acoperire optimă și rezistență maximă.
Această formulă acoperă cearcănele, petele roșii și imperfecțiunile pielii. Oferă un aspect natural și o acoperire completă, uniformizează tenul și atenuează aspectul liniilor fine din jurul ochilor.
Acesta include și o pensulă pentru o aplicare mult mai ușoară și poate fi folosit și pentru conturarea feței.Este un „must have”!!!``.




La prima vedere m-a atras ambalajul, tub din plastic maleabil cu pensula, insa nu ma incanta prea tare sa strang de tub pentru ca produsul sa iasa prin pensula desi sincera sa fiu ma descurc mai bine cu acest sistem decat cu cel al ``stilourilor`` care trebuiesc rasucite si ori iese prea mult produs, ori rasucesti in gol de mult ori pana iese produsul (am patit-o de curand cu un iluminator Chanel). Am observat ca multa lume nu considera acest ambalaj igienic dar eu nu sunt neaparat de acord deoarece pensula acestui anticearcan se poate dezinfecta usor cu un puf de solutie speciala pentru curatarea pensulelor (sau chiar alcool izopropilic) si in plus, tubul are si un capac care se inchide/deschide prin infiletare asa ca pensula nu intra in contact cu aerul decat atunci cand o folosesti.

Partea buna e ca datorita acestui amabalaj nu mai am nevoie de alta pensula sa aplic produsul (doar de un buretel umed cu care tapotez zona), aplicatorul este micut si intra perfect in jurul narilor, cu ajutorul lui se poate ``curata`` perfect fardul din coltul extern al ochilor sau conturul buzelor ori al sprancenelor atunci cand iti doresti un look bine definit.  Pentru conturarea fetei (mai ales a nasului) aplicatorul este perfect, poti trasa cu el linii subtiri exact colo unde ai nevoie fara sa adaugi prea mult produs!


Pe spatele tubului gasim toate datele neceasare despre produs: nuanta, ingrediente, gramaj, termen de valabilitate.

Ingrediente:

Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Beeswax (Cera Alba), Stearyl Dimethicone, Isododecane, Cetyl Ethylhexanoate, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Cety PEG/PPG 10/1 Dimethicone, Glyceryl Laurate, Polyglyceryl 4 Oleate, Mica, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, Chamomila Recuita Extract, Propylene Carbonate, Sodium Hyaluronate, May Contain:, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)

Gramaj: 
8g.

Temen de valabilitate:
18 luni de la deschidere

Iti spuneam mai sus ca pe site-ul Inspiredbeauty.com vei gasi multe nuante disponibile, eu am optat pentru `creamy beige` si `toast`.
Desi la prima vedere `creamy beige` nu parea sa mi se potriveasca fiind usor portocaliu, dupa ce l-am blenduit si-am pierdut din tenta portocalie si chiar mi-a placut cum s-a transformat devenind cu subton galben. Acoperirea este medie  iar consistenta desi este  cremoasa  mi se pare ca se seteaza repede - nu in sensul rau incat sa nu poti lucra cu acest produs, din contra! Se ``usuca`` atat cat sa nu mai fiu nevoita sa-l setez (eu am zona de sub ochi uscata - nu stiu cum s-ar comporta fara pudra pe un ten gras). Rezista super super bine! Pe pleoapa inferioara am riduri evidente iar in prima ora acolo produsul mi s-a strans si am fost nevoita sa tapotez de 2 ori zona insa...dupa aceea timp de 10 ore (pana la demachiere) produsul nu s-a miscat din loc, a rezistat cu brio pana la demachiere! Big like pentru rezistenta!
Un alt aspect care mi-a placut foarte mult dupa prima zi de testare este faptul ca nu mi-a uscat zona de sub ochi (mai rau decat deja o am :)) , nu am simtit ca ma ``strange pielea``!

Nuanta `toast` am ales-o pentru conturarea fetei si mi se pare foarte ok; nu este cea mai rece nuanta de maro, nu este maroul gri (taupe) perfect pentru a crea efectul de ``umbra naturala`` insa nu are nici subton portocaliu sau roscat deci pot sa-l folosesc fara probleme. 

Trebuie sa mentionez ca aceasta nuanta este foarte pigmentata si este nevoie de o cantitate mica de produs; ieri, la prima aplicare, am comis-o! Desi n-am folosit produs din belsug (datorita aplicatorului mic e greu sa exagerezi cu cantitatea) incepusem sa arat ca o cubaneza!

SWATCH-URI
Fara blitz
Cu blitz
Blenduit (cu blitz)
Blenduit (fara blitz)

Un alt punct forte al acestul produs este ``blend-abilitatea``  ( hm, acest cuvant ar trebui sa existe-n dex - ``ablitatea de a se blendui``); Se blenduieste super super usor si repede si uniform si imi place la nebunie! Sincer iti spun, detin paleta de contur de la Anastasia  Soare (super pigmentata, rezistenta, de calitate) dar nu intind zilnic mana dupa ea deoarece produsul nu se blenduieste cat ai clipi asa cum o face acest anticearcan L.A. Girl HD Pro concealer.

Pret: 27lei (plus transport)
Il poti comanda de aici: https://goo.gl/Cekl6h


So...prima mea impresie este una buna! Ba chiar imi doresc sa comand si alte nuante plus corectoarele yellow, orange si green. Am mai pus ochii si pe cateva rujuri lichide tot L.A. Girl ;))

Tu ai incercat acest produs sau te tenteaza?


Kisses & Be beautiful! :*

13 comentarii:

  1. Stiam de brand dar am crezut ca au doar lacuri de unghii, arata bine asa ca il trec pe lista

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba descrierea. Mi-ai stârnit curiozitatea si am aruncat un ochi pe site! Nu am nevoie de corector dar am gasit un fond de ten care ma tentează! Thanks

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai facut sa rad cand ai zis de brazilianca. E si pe lista mea de cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa intru si eu pe acel site,m-ai facut curioasa

    RăspundețiȘtergere
  5. Cutia misterioasa <3 super și produsele par chiar wow. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi comand si eu <3 neaparat !! De altfel, imi plac pozele tale din ce in ce mai mult <3 Background-ul, lumina, decorul... o adevarata beauty blogger-ita :) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm sa stii ca eu nu am auzit de acest produs pana acum! :D
    Si iata ca m-ai facut curioasa si despre produs si despre site! O sa intru si eu! :)
    Imi place review-ul tau, complex, cu toate informatiile necesare! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Omg <3 Cat ma bucur ca le-au adus si la noi si nu sunt la un pret exagerat <3 si eu trebuie sa imi iau cel putin unul, cat de curand <3 Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. OMG, arata tare bine! Este pe wishlistul meu, clar!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am tot auzit de produsul ăsta de la fetele din afară dar nu știam că se găsește și la noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Și eu îmi doresc să încerc corectoarele LA Girl. Culoarea de contur arată foarte bine la lumină naturală!

    RăspundețiȘtergere
  12. Suna foarte bine. E mai potrivit pentur pielea uscata sau pentru cea grasa?

    RăspundețiȘtergere