Infinite love

Hello beauties,

  Toate iubim parfumurile si ne dorit sa avem cat mai multe, sa le schimbam in functie de anotimp/moment al zilei sau stare de spirit. Cred ca multe dintre voi aveti cel putin un parfum preferat de la branduri renumite precum Gucci, Chanel, Givanchy, Tierry Mugler, Cacharel, Lancome etc. dar dupa cum bine stiti acestea sunt foarte costisitoare iar bugetul nu ne permite sa le achizitionam prea des.
  Am descoperit solutia!!! Se numeste Infinite Love, un brand care comercializeaza esente asemanatoare cu cele mai cunoscute parfumuri din lume dar la un pret accesibil oricarui buzunar.

  Site-ul Infinite Love este unul foarte ``prietenos`` si va puteti gasi usor parfumul care vi se potriveste selectand in coloana din stanga categoria floral, lemnos, fructat, oriental sau citrice si notele:  ambra, cedru, lemn de santal, mosc, mosc alb, note lemnoase, patchouli, tonka, vanilie, vetiver.
Deasemenea va puteti alege parfumul in functie de momentul zilei in care doriti sa-l purtati(zi/noapte) sau de anotimp.
  Dupa cum puteti vedea in poza de mai sus, parfumurile poarta nume de orase/regiuni insa nu fiti dezorientate deoarece atunci cand selectati o esenta vi se va afisa si parfumul renumit cu care se aseamana; Daca va doriti un parfum anume, de exemplu Gloria de la Cacharel(unul dintre cele pe care eu le detin de la Infinite Love), puteti sa-l gasiti foarte simplu scriind numele sus, in bara de search(am semnalizat-o in poza cu o steluta).

  Imi place foarte mult sloganul Infinite Love:``Esenta pe care o folosesti te defineste. Nu sticla, nu eticheta, nu pretul, ci esenta`` si sunt total de acord cu el de cand am inceput sa folosesc parfumurile Infinite Love care au ca puncte forte persistenta foarte indelungata si pretul foarte mic (de miros nu va mai zic...mie imi plac extrem de mult cele pe care le-am ales).



Aceste parfumuri se gasesc in 3 variante:

-   8ml  (15lei)

-  50ml (59lei)

-100ml (84lei)


  •   Eu am ales 2 parfumuri de 8 ml. ambalate in sticlute sub forma de ``eprubeta`` care spre bucuria mea detin si pulverizator iar capacul este asemanator cu cel al unui pix; sunt perfecte pentru a fi purtate-n geanta!



  Marselia (K113)  are aroma extrem de asemnatoare cu Organza de la Givenchy care a fost parfumul meu preferat in urma cu 6 ani ( pe atunci aveam 20 de ani si multe persoane mi-au spus ca este un parfum ``prea matur``pentru mine insa ma caracteriza, l-am purtat cu mare placere si ma bucur ca l-am redescoperit acum).Eu ador vanilia, notele de ambra si mirosul gardeniei, tuberozei iar in acest parfum se simt pe deplin.  Este un parfum puternic (l-as recomanda femeilor din categoria 30+ dar si domnisoarelor curajoase), senzual , dulce-floral cu tenta orientala ; este perfect pentru serile de toamna!

  •   Ales (K94) este prezentat pe site ca fiind asemanator cu Alien de la Thierry Mugler. Are ``ceva`` din Alien insa nu mi se pare extrem de asemanator cu acesta dar chiar si asa imi place foarte mult. Mirosul este foarte puternic si la fel ca Marselia este potrivit pentru toamna, facand parte din gama ``oriental`` si avand ambra ca nota predominanta.
  •   Desi iubesc parfumurile ``tari``, in primele 10-15 minute de la aplicare acest parfum este ``too much`` chiar si pentru mine insa dupa aceasta perioada incepe sa devina din ce in ce mai creamy si extrem de placut.
  •  Ales, aroma creata de catre Infinitive Love este genul de aroma pe care o iubi sau o urati, nu cred ca exista cale de mijloc pentru acest parfum asa ca daca sunteti din Bucuresti, Craiova sau  Targu Jiu va sugerez sa testatzi acest parfum in magazinele fizice pe care Infinite Love le detine sau sa comandati online acest parfum in varianta mica de 8 ml.



Aroma pe care o detin in varianta de 50 ml. este Amazon (K73). Sticluta acestuia este una simpla  dar eleganta, cu capac din plastic transparent si pulverizator metalic, auriu.


  •   Amazon de la Infinite Love este asemanator cu Gloria de la Cacharel. Am purtat parfumul Gloria in urma cu multi ani, stiu ca-mi placuse insa vag imi aminteam aroma originala deoarece acest parfum nu se mai fabrica de mult timp. 
  •   Nu folosesc in permanenta acelasi parfum, le schimb des, obisnuiesc sa recumpar un anumit parfum dupa minim 1 de la terminare asa ca eu asociez mirosurile cu diferite perioade/experiente din viata mea si-mi place foarte mult sentimentul pe care-l am atunci cand (dupa cativa ani) simt aroma unui parfum pe care l-am purtat in trecut si care-mi trezeste amintiri...
  Imediat dupa mi-am puverizat pe piele Amazon, mi-am amintit de Gloria asa ca daca si voi ati iubit acest parfum va recomand sa-l comandati pe cel de la Infinite Love.
  Desi pe site este descris ca fiind un parfum de vara, de zi, eu sunt de parere ca se potriveste perfect si-n sezonul rece. 
  Notele predominante ale acestui parfum sunt: tonka, migdale, cedru, cires. Desi nu mi-am ales parfumurile in functie de  categorie si Amazon face parte tot din categoria ``oriental``, la fel ca  Ales si Marselia.

  Toate rezista la fel de bine pe pielea mea, cam 5-6 ore (pentru mine inseamna mult deoarece nici parfumurile scumpe de la branduri renumite nu-mi rezista de dimineata pana seara) iar pe haine se simte mirosul chiar si dupa 2 zile. Deoarece PH-ul nu ma ``ajuta``, eu apelez la un mic truc, imi aplic parfumurile si la ceafa, pe par si am observat ca acolo parfumurile Infinite Love imi rezista mult mai mult. 
  Pentru aromele deosebite (deloc sintetice), rezistenta pe piele si pretul foarte accesibil, eu ma declar pe deplin multumita de acestea parfumuri! 
  Imi plac toate cele 3 parfumuri pe care le detin(chiar nu-mi pot alege un favorit) si de fiecare data cand le-am purtat am fost intrebata ce parfum folosesc!
 Voi ati incercat pafumurile Infinite Love? Eu vi le recomand, cred ca sunt varianta perfecta daca aveti un buget limitat!  

2 comentarii:

  1. tin minte ca am mai vazut la una din fete acest brand, oricum suna bine si daca si rezista..este super

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place si mie , acest gust de parfum , brandul e bun

    RăspundețiȘtergere